Pripadnike ovih horoskopskih znakova je nemoguće slagati, jer će svaki put uložiti vrijeme i energiju da otkriju istinu, isprave greške ili dostignu svoje ciljeve. Drugim riječima, zaista ne bi bilo pametno da se igrate sa njima jer čim nanjuše da je nešto sumnjivo, ne odustaju dok ne dođu do prave istine.

1. Djevica

Ono što Djevice najviše od svega mrze je kada ne znaju odgovor na neko pitanje. Bilo da je u pitanju sitnica ili nešto veliko, Device će da urade sve što mogu kako bi saznale šta se događa.

Iako su ljudi često skloni da ostave stvari takve kakve jesu i nastave dalje, Djevica to ne može. Ona će da uradi sve što je u njenoj moći da se više nikad ne nađe u situaciji da nešto ne zna. Rođenim istraživačima nijedna tajna neće ostati skrivena.

2. Blizanci

Ako neko nešto pred njima skriva ili izbjegava neke teme, Blizancima će to odmah probuditi interesovanje i želju da dublje kopaju kako bi otkrili o čemu se radi. Oni uvek znaju šta treba da pitaju, šta treba da urade, imaju energije i dovoljno su fokusirani da urade sve što treba da se uradi kako bi došli do istine.

Blizanci nikad neće dopustiti nekome da lažima povrijedi druge ljude. Njih vodi želja za otkrivanjem istine.

3. Bik

Ako Bik u nešto nije siguran ili misli da se od njega nešto krije, on će svu svoje energiju i vreme uložiti u otkrivanje misterije. Uopšte nije bitno koliko vremena će mu trebati da otkrije istinu, popravi problem ili razotkrije prevaru.

Nakon što se uključe u rešavanje problema, žilavi su i nepopustljivi. Budući da su Bikovi jako tvrdoglavi, teško da će pustiti da istina ili rešenje problema ostane neotkriveno.

4. Jarac

Iako su jako oprezni i praktični, Jarcu koji traži odgovore nijedna prepreka nije dovoljno velika da ga u tome zaustavi. Ako žele odgovore, voljni suda ulože nadljudske napore. Svijesni su da će situacija s vremenom biti sve gora ako ne riješe problem.

Mnogo je bolje tražiti odgovore i popraviti nastalu štetu nego čekati u nadi da će vrijeme ispraviti stvari – to je logika Jarčeva.

Izvor: Noizz.rs