Svako ima neki događaj iz prošlosti koji je na njega ostavio snažan uticaj. Naravno, to se tiče i našeg ljubavnog života…

Dok neki podignutog čela s veseljem gledaju u budućnost, a koncentrišu se isključivo na sadašnjost, drugi ne mogu tako brzo da zaborave prošlost. Muškarci rođeni u ova tri znaka teško mogu preboleti prošlu vezu i neke bivše ne mogu cio život da izbace iz glave.

Rak

Za muškarce rođene u znaku Raka rastanci su prava noćna mora i jako teško mogu da se „oslobode“ sjene bivše veze. Oni mnogo ulažu u vezu i sanjaju o tome da budu zauvjek sa svojom ljubavlju. Žude za sigurnošću – pa im je teško da izađu iz veze s nekom osobom. Njihova senzibilna i romantična duša tjera ih na to na idealizuju svoju prvu ljubav.

Lav

Muškarci rođeni u znaku Lava ne poklanjaju lako svoje srce. Ali, kad se u nekog zaljube, za svoju partnerku će uraditi apsolutno sve, te odmah žele da provedu cio život s njom. Nakon prekida veze teško prihvataju da neće više sve biti kao prije. Od straha da ih neko opet ne povrijedi opreznije ulaze u nove veze, te često sanjanju o starim dobrim vremenima s bivšom partnerkom.

Strijelac

Veza sa slobodnim duhom – kakav je muškarac rođen u znaku Strelca – nije jednostavna. On se brzo i često zaljubi, ali se teško odluči za čvrstu vezu. Nekako je tek prva velika ljubav uspjela da ga veže uz sebe – i to nikada neće zaboraviti. Ona je za njega bila jednostavno savršena (a s njom je imao iste probleme kao i s tobom).

Izvor: noizz.rs