Proteklog vikenda u prepunoj sali gradskog Doma kulture pomjerene granice šou programa, u izvođenju plesnog kluba “We dance” iz Gacka, koji je održao godišnji koncert. Scenska rasvjeta koja simulira disko atmosferu i ozvučenje uz basove koji se osjećaju u stomaku, doprinijeli su da koncert dobije formu pravog šou programa.

Plesni klub “ We dance ” je svojim nastupima opravdao rezultate koji su proizvod učestvovanja na evropskim i državnim takmičenjima, i sve to zahvaljujući napornom radu i požrtvovanju članova proteklih mjeseci. Uz bogat program plesnih performansi, gatačka publika imala je prilike vidjeti nastupe koji su zauzeli prva mjesta na evropskim i državnim takmičenjima.

Gosti i prijatelji ovog gatačkog kluba, PK “Let’s dance” iz Nevesinja, svojim izvođenjima i zanimljivim kostimima oduševili su sve prisutne. Mladi talentovani muzičari su svojim glasovnim mogućnostima i zvucima akustične gitare interpretirali neke od najvećih hitova pop scene, a mališani Dječijeg vrtića su začinili sinoćnu čaroliju i pobrali gromoglasne aplauze za svoj nastup.

“Naše „Zvončice“ , „Mačkice“ kao i naši seniori su nas večeras učinile ponosnima, jer sve ovo bez njih i ne bi bilo ostvarivo”, rekla je jedna od koreografkinja kluba, Maja Kosović.

„Opravdale smo povjerenje svih onih koji su vjerovali u nas i koji su nas podržavali i omogućili nam da nižemo uspjeh za uspjehom. Zahvaljujemo se na tome, a mi ćemo se truditi da budemo sve bolji i da u svakom novom koraku damo svoj maksimum, dodala je koreografkinja“, Emilija Stojanović.

U znak zahvalnosti na pruženoj moralnoj i materijalnoj pomoći, plesni klub je svim svojim sponzorima uručio zahvalnice. Ovaj nastup je još jedan primjer kako uloženi trud uvijek daje dobre rezultate i da je naše Gacko, pravi rasadnik talenata.

 Izvor: Opština Gacko