Već danas ili sutra će se brojni zaposleni širom regije prepustiti čarima prvomajskih praznika. Neko će na roštilj, neko na more, a brojni su i oni koji će uživati u posjeti najljepšem gradu Srpske i uživati u više nego prijatnim tempeaturama koje vladaju ovih dana.

U Trebinju nisu popunjeni smještajni kapaciteti, a na najpopularnijem svjetskom sajtu za rezervaciju smještaja booking.com provjerili smo koji su to hoteli dostupni u ovom gradu i po kojim cijenama.

Novootvoreni hotel SL Panorama smješten u Gradu sunca, turističkom kompleksu u vlasništvu koncerna Swisslion, nudi noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola za dvije osobe po cijeni od 137 KM. Svi posjetioci ovog hotela mogu uživati i u trenutno dostupnim sadržajima Grada sunca, kao i panoramskom pogledu iz restorana smještenog na krovu objekta. Ista usluga za tri osobe za prve dane maja košta 166 KM.

Fotografija objekta iz galerije
Restoran hotela SL Panorama

Atraktivni Hotel Nar, smješten u Ulici Republike Srpske, koji na sajtu Booking može da se pohvali visokom ocjenom – 9,5, nudi smještaj za dvije osobe uz uslugu doručka po cijeni od 126 KM za noć. Smještaj u sobi “Junior suite sa terasom” za četriri osobe možete rezervisati po cijeni od 216 KM, uz uslugu doručka.

Fotografija objekta iz galerije
Detalj iz hotela Nar

Najpoznatija hercegovačka vinarska porodica Vukoje će vam poželiti dobrodošlicu u hotelu Villa Pergola. Noćenje za dvoje iznosi 68 KM, a svi posjetioci imaju priliku da uživaju u kulinarskim delicijama pripadajućeg restorana, kao i u višestruko nagrađivanim vinima Podruma Vukoje.

Fotografija objekta iz galerije
Vila Pergola

Prošle godine otvoreni hotel Central Park, smješten u samom centru Trebinja, uz zelenu pijacu, nudi opciju noćenja za dvoje sa doručkom po akcijskoj cijeni od 101 KM (na sajtu booking.com), dok ista usluga u hotelu Senzo Sesto, smještenom uz Kameni most, stoji 102 KM.

Fotografija objekta iz galerije
Pogled na trebinjski Stari grad iz jedne od soba hotela Senzo Sesto

Hotel Leotar, smješten na Obali Luke Vukalovića, nudi gostima uslugu noćenja u dvokrevetnim sobama sa odvojenim krevetima i doručkom po cijeni od 78 KM.

Fotografija objekta iz galerije
Unutrašnjost hotela Leotar

Drugi hotel u vlasništvu Swisslion koncerna, SL Industry hotel, smješten u naselju Gorica gostima za prvomajske praznike nudi usluge noćenja sa doručkom za dvije osobe po cijeni od 114 KM, dok ista usluga za troje košta 160 KM.

Fotografija objekta iz galerije
Detalj iz hotela SL Industry

Smještaj za dvoje u hotelu Apis, smještenom u trebinjskom naselju Mokri Dolovi, sa uslugom doručka stajaće vas 88 KM, dok se Delux porodična soba za četvoro gosti može rezervisati po cijeni od 117 KM.

Fotografija objekta iz galerije
Hotel Apis

Hotel Bellevue, smješten na adresi Podglivlje bb, je popunio svoje kapacitete za prvomajske praznike.

Fotografija objekta iz galerije
Hotel Bellevue

U Trebinju se nudi i veliki broj smještajnih jedinica apartmanskog tipa. Cijene apartmana u najjužnijem gradu Srpske za prve dane maja kreću se od 40 do 100 KM, u zavisnosti od lokacije, opremljenosti i veličine smještajnog kapaciteta.

 

HP, april 2018.