Fudbaleri  Mladost su u 9. kolu  Druge lige RS grupa „Istok“ gostovali u Sokocu gdje su se sastali sa domaćom ekipom OFK „Glasinac“.

Ekipa Mladosti je nastupila oslabljena bez nekolicine standardnih igrača, što zbog kartona, što povrijeđenih igrača, kao i neopravdanih izostanaka. Domaći su prvi napad krunisali golom za vođstvo od 1:0. Strijelac je bio Đorđe Jovanović u trećem minutu. Igrači Mladosti su tokom utakmice nastojali da promijene rezultat utakmice, ali to im nije uspjelo. Na kraju se ispostavilo da je to bio i konačan rezultat utakmice.

Strijelac: Đorđe Jovanović u trećem min. za Glasinac;

Sudije: Ikonić, Makarić (Bijeljina) Aćimović (Zvornik);

Žuti kartoni: Guzina Jovan i Goranović (Mladost).

Mladost je igrala u sastavu: Guzina S, Nikolić, Novaković, Vuković, Delić, Kuljić (od 79. Min. Višnjevac), Koprivica, Goranović, Bratić, Guzina J, Drakul.

Nakon 9. Kola, na prvom mjestu je ekipa FK „Jedinstva“ iz Brčkog sa maksimalnih 27 bodova. Mladost se nalazi na sedmom mjestu sa 13 bodova.

U narednom 10. kolu Prvenstva RS – Druga liga „Istok“, koje se igra u subotu 13. oktobra sa početkom u 15 časova, Mladost je domaćin ekipi UFK „Ilićka 01“ iz Brčkog.

 

Izvor: Opština Gacko