Narednih dana, sve do 4. septembra, trebinjska publika ima priliku da uživa u dva nova filmska ostvarenja u bioskopu Kulturnog centra: Bijeli očnjak i Mračni umovi.

BIJELI OČNjAK (WHITE FANG)

OD 30. AVGUSTA DO 4. SEPTEMBRA 2018.

18.00 ČASOVA

PREMA KULTNOJ KNjIZI DžEKA LONDONA, PRIČU O BIJELOM OČNjAKU EKRANIZOVAO JE DOBITNIK OSKARA ALEKSANDRE ESPIRAGES.

 

SADRŽAJ FILMA:

Zlatna groznica krajem 19. vijeka zahvatila je Aljasku. Film prati priču dječaka koji traži svog oca koji je nestao tokom potrage za zlatom. Dječak usput upoznaje srodnu dušu koja će mu zauvijek promijeniti život – veličanstvenog mješanca vuka i psa po imenu Bijeli Očnjak. Osim pripitomljavanja vuka i divljine oko sebe, dječak će u sebi morati da pronađe dovoljno hrabrosti da pobijedi svoje strahove i postane pravi muškarac u ovoj spektakularnoj avanturi.

IZVORNO IME: White Fang

REŽIJA: Alexandre Espirages

ULOGE: Sinhronizovano

ŽANR: Animacija, avantura

TRAJANjE: 85 min.

CIJENA: 4,00 KM

trejler: https://youtu.be/BqYeHeZhZz4

MRAČNI UMOVI (THE DARKEST MINDS)

OD 30. AVGUSTA DO 4. SEPTEMBRA 2018.

20.00 ČASOVA

Ovaj uzbudljivi naučnofantastični film baziran je na popularnoj, istoimenoj knjizi američke književnice Aleksandre Braken. Priča o prijateljstvu i ljubavi u periodu suočavanja sa strašnom prijetnjom.

 

SADRŽAJ FILMA:

Kada grupa tinejdžera misteriozno razvije nove moćne sposobnosti, biva proglašena za prijetnju od strane Vlade, a zatim i pritvorena.

Šesnaestogodišnja Rubi, jedna od najmoćnijih mladih ljudi, bježi iz kampa i pridružuje se grupi tinejdžera koji su u bjekstvu, u potrazi za sigurnim utočištem. Uskoro članovi ove novoosnovane porodice shvataju da u svijetu u kojem su ih odrasli na vlasti izdali, bježanje nije dovoljno i da moraju da pruže otpor, koristeći njihovu kolektivnu moć kako bi povratili kontrolu nad svojom budućnošću.

 

IZVORNO IME: The Darkest Minds

REŽIJA: Dženifer Ju Nelson (Jennifer Yuh Nelson)

ULOGE: Amandla Stenberg (Amandla Stenberg), Haris Dikinson (Harris Dickinson), Skajlan Bruks (Skylan Brooks)…

ŽANR: Naučna fantastika, akcija, drama

TRAJANjE: 105 min.

CIJENA: 4,00 KM

trejler: https://youtu.be/hQtFjkHpfRw

 

HP, avgust 2018.