Gatački fudbalski drugoligaš nakon pauze i tridesetodnevnih priprema sprovedenih na terenima u Gacku kreće u borbu za bodove u novoj drugoligaškoj sezoni.

U odnosu na prošlogodišnje prvenstvo koje su završili na osmom mjestu, tim nije pretrpio neke veće promjene kada je u pitanju igrački kadar. Cilj stručnog štaba, igrača i Uprave kluba koja je popunjena novim članovima je kako se što bolje pripremiti u teškim finansijskim uslovima za prvenstvo i zauzeti mjesto u gornjem dijelu tabele. Uprava vjeruje u kvalitet igrača koji ima na raspolaganju.

Mladost u novo prvenstvo kreće u sastavu: Guzina Slobodan, Šuković Čedomir, Aleksić Damjan, Nikolić Sreten, Salatić Đorđe, Goranović Dragan, Pejić Branislav, Koprivica Nikola, Bratić Jovan, Mrković Bojan, Komnenić Rajko, Lozo Dejan, Jokanović Tripo, Vuković Ivan, Ćeranić Rajko, Višnjevac Igor, Dubljević Dejan, Dubljević Ćetko, Guzina Jovan, Delić Stefan, Lambić Vladimr, Avdalović Jevto, Antelj Željko, Goranović Milan i povratnik Drakul Marko kao i novajlija Novaković Marko.

Ekipu su napustili Bokić Jovan, koji je otišao u Leotar Trebinje, i Bjelogrlić Stevan, koji je prestao da igra.

Jesenji dio drugoligaške sezone počinje u nedelju 12.08.2018. godine u 18 časova gostovanjem u Bijeljini gdje je domaćin ekipa Sloge Junajted.

 

HP, avgust 2018.