Туристичка организација Требиње понуду града на Требишњици  представља на „26. Међународном сајму туризма“ – 26th Moscow International Travel & Tourism Exhibition који се од данас до 14. марта одржава у Москви.


У питању је један од најзначајнијих и најпрестижнијих свјетских сајмова туризма, а наступ ТО Требиње реализује се у оквиру промотивног штанда ТОРС- а.

Марко Радић, директор ТО Требиње, у изјави за Падрино радио, каже да ће цјелокупна туристичка понуда Требиња на међународном сајму туризма бити представњена сутра од 12 часова, и додаје „Требиње је једини град из РС који се пријавио за учешће на овом сајму у оквиру заједничког штанда Туристичке организације Републике Српске.“

Туристичка понуда Требиња представња је на промотивном материјалу на руском језику, што је наишло на посебно одушевљење и прихваћеност великог броја посјетилаца сајма, али и медија, туристичке привреде и стручне јавности Русије, каже Радић и додаје да је сајам отворен данас и да ће судећи по првом дану бити веома посјећен.

Цјелокупну изјаву Марка Радића директора Туристичке организације Требиње за Падрино радио послушајте на линку испод:

 

ХП, март, 2019.