Turistička organizacija Trebinje ponudu grada na Trebišnjici  predstavlja na „26. Međunarodnom sajmu turizma“ – 26th Moscow International Travel & Tourism Exhibition koji se od danas do 14. marta održava u Moskvi.


U pitanju je jedan od najznačajnijih i najprestižnijih svjetskih sajmova turizma, a nastup TO Trebinje realizuje se u okviru promotivnog štanda TORS- a.

Marko Radić, direktor TO Trebinje, u izjavi za Padrino radio, kaže da će cjelokupna turistička ponuda Trebinja na međunarodnom sajmu turizma biti predstavnjena sutra od 12 časova, i dodaje „Trebinje je jedini grad iz RS koji se prijavio za učešće na ovom sajmu u okviru zajedničkog štanda Turističke organizacije Republike Srpske.“

Turistička ponuda Trebinja predstavnja je na promotivnom materijalu na ruskom jeziku, što je naišlo na posebno oduševljenje i prihvaćenost velikog broja posjetilaca sajma, ali i medija, turističke privrede i stručne javnosti Rusije, kaže Radić i dodaje da je sajam otvoren danas i da će sudeći po prvom danu biti veoma posjećen.

Cjelokupnu izjavu Marka Radića direktora Turističke organizacije Trebinje za Padrino radio poslušajte na linku ispod:

 

HP, mart, 2019.